PRIJZEN

AANMELDING  Nieuwe Woonweg

U kunt zich kosteloos aanmelden/inschrijven binnen Nieuwe Woonweg.   Zie `werkwijze’

BORG/ENTREEGELD Nieuwe Woonweg

Het entreegeld totaal bedraagt voor de studio’s  €950, waarvan borg €800,- en  €150,= (eenmalig) voor: Rondleiding,  uitleg, administratiekosten, naamplaatje, welkoms-presentje en maatwerk entouragepakket. 

De borg wordt aan het einde van de huurperiode retour betaald of verrekend. Voor de zelfstandige woonruimten is dit €900,-/ €200.-

De entreegeld mag in maximaal 2 termijnen worden voldaan.

 COLLECTIEF FACILITAIR PAKKET Nieuwe Woonweg      Afbeeldingsresultaten voor schoonmaak

Er is sprake van een twee-ledige overeenkomst. Je kiest dus niet alleen voor een woonruimte maar ook voor de faciliteiten die Nieuwe Woonweg  aanbied. Ofwel voor het ‘Collectief Facilitair Pakket’ (CFP)’ welke is gericht is op het doel van Nieuwe Woonweg. Daardoor is het niet optioneel maar onlosmakelijk verbonden aan een evt.  verblijf.  Het pakket is zeer uitgebreid en o.a. voorzien van:

Televisie en Internet >  200 mb> (Snelste internet. )

Wekelijkse schoonmaak > Door externe schoonmaker , gemeenschappelijke ruimten.

Gebruik van  wit- en bruingoed >zoals: vaatwasser, wasmachine, combimagnetron, (eigen) vriezer, wasmachine etc. tot kleinere apparaten zoals tostie ijzer, senseo, strijkijzer, frituurpan etc. 

Goederenservice > wij verzorgen alle goederen in de gemeenschappelijke ruimten, dus in de badkamer is dat van tandpasta tot douchecreme, in de wasruimte wasmiddelen.
Alle schoonmaakproducten vallen ook onder de goederen, evenals closetpapier e.d.  

Overige extra faciliteiten > zoals een BBQ, droogmolen, fietsenstalling, tuinmeubilair etc.

Lidmaatschappen als : Brandveiligheid  (incl. jaarlijkse keuring) CV-Gaswacht/ Camerabewaking-onderhoudscontract.

Gekoppelde diensten die vallen onder het beheer als:  Huismeester/Tuinman/ Schilder/Systeembeheer/ Administratieve kracht/ loodgieter/ elektricien etc.

Er worden (indien nodig) bewonersvergaderingen georganiseerd. Ook worden de panden tijdens de feestdagen versierd.

Gemeentebelasting  Inwoners van Alkmaar betalen gemiddeld 115,- p.j aan gemeentebelasting. Gemeentebelasting is binnen Nieuwe Woonweg opgenomen in het pakket.

PRIJZEN WOONRUIMTEN Nieuwe Woonweg  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is huis-en-geld.jpg

Elke woonruimte heeft zijn eigen prijs. Denk aan uitzicht, eigen keuken of verdieping. De prijzen starten bij ons voor een kleinste type studio van ca. 11m2 voor: €500,= All in, tot  een studio van ca. 18m2 met eigen keuken en apart slaapdeel voor €625,= All in. (Dus inclusief nutsvoorzieningen, servicekosten én het collectief facilitair pakket).).

Optioneel bijkomende kosten Binnen de Nieuwe Woonweg kun je ook kiezen voor individuele uitbreiding van je woongenot. Zo kun je voor een kleine meerprijs bijvoorbeeld huren of huurkopen: Een linnenpakket,   een keukenpakket (met o.a.senseo, waterkoker etc.). Op die manier kun je zelf overwegen wat jij belangrijk vind om je eigen woongenot te vergroten.   Daarnaast zijn nog een aantal “optionele toeslagen” zoals gasttoeslag, Rooktoeslag en optioneel is ook aanwezigheidstoeslag.  Zie het kopje ‘dagbesteding’ bij ‘VOOR WIE? ‘). Al deze zaken worden alvorens betrekking duidelijk besproken met de nieuwe bewoner!

 Huurtoeslag:  Bij ons is het helaas niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Dit komt omdat uw woonruimte geen eigen (kadastraal erkend) adres is, maar een gedeelde voordeur heeft. 

*****************************************************************************************************************************

Tot slot;

Kies wel bewust voor het ‘complete wonen’  van Nieuwe Woonweg   Er zullen altijd wel een aantal dingen zijn die minder aanspreken binnen onze geboden diensten. Heeft u echter het idee dat het een minimale meerwaarde heeft, dan adviseren wij u een andere vorm van wonen te kiezen. Om hier duidelijkheid in te krijgen geven we het volgende voorbeeld. Als u kijkt naar een nieuwe auto, wenst u vast graag wat extra opties zoals airco, cd-speler of airbags. Het vervelende is echter dat u nooit zult weten of u ooit een airbag ooit nodig heeft, (zoals bij ons de brandblussers) of hoe vaak u de airco uiteindelijk aan zult doen, maar het idee dat het er is, geeft wel een comfortabel gevoel.  Zoveel mensen zoveel wensen. Het bedrag van het CFP is ongeacht hoeveel- of hoe vaak u het gebruikt.   Maak hierin voor uzelf  een weloverwogen keus.

THUIS

Reacties zijn gesloten.