WERKWIJZE

ENTREE

Als u interesse heeft in het concept, stuurt u een mail met uw gegevens.  Als dit past binnen Nieuwe Woonweg zullen wij u opnemen in het bestand en u benaderen zodra er beschikbaarheid is. Als u tegen die tijd nog steeds zoekende bent,  kunt u de ruimte komen bezichtigen en zal bij tevredenheid de overeenkomst worden getekend.  Voor- of tijdens de contracttekening betaald u het entreegeld en ontvangt u het formulier waarmee u zich kunt inschrijven op uw nieuwe woonadres.  Uw vaste last  betaald u bij aanvang en sleuteloverdracht. (of bij voorkeur gelijk met het entreegeld).

Elke bewoner heeft zo zijn eigen wensen….En wij proberen daarin een stukje ‘maatwerk’ te leveren. Voorbeelden hiervan zijn: Aanpassingen in de kamer zoals een extra plank voor boeken, of wijziging van huidige opstelling. Alle woonruimten worden gemeubileerd aangeboden. Mocht er sprake zijn van kleine aanpassingen i.v.m. kleine eigen meubels, dan is dat bespreekbaar, maar hou er rekening mee dat er geen grote eigen meubels- en/of witgoed meegenomen kunnen worden.  Alles is reeds in de woningen aanwezig.

GOEDE SERVICEAfbeeldingsresultaten voor goede service

Mensen die bij ons komen wonen bevinden zich vaak in een hectische periode in hun leven. Relatiebreuk, of  een noodgedwongen verkoop van oude huis, zijn ingrijpend en bezorgen veel stress. Daarom is het doel van Nieuwe Woonweg om bewoner zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’  in  een prettige en persoonlijke sfeer. Deze extra service wordt geboden middels een collectief Facilitair pakket. (Zie het kopje ‘prijzen’ voor de inhoudelijke  informatie hiervan). Wij staan daarmee voor een goede service. Mocht u niet tevreden zijn met onze aangeboden diensten dan is er altijd ruimte dit te bespreken. Eventuele klachten zullen altijd schriftelijk worden bevestigd. Evenals dat wij ons best doen, verwachten wij van de bewoners ook zelf dat zij er alles aan doen om de sfeer prettig te houden.

Stuur een mail met je naam, leeftijd, dagbesteding en motivatie waarom je woningzoekend bent naar: info@nieuwewoonweg.nl 

Voor informatie over de woonruimten ga je naar het kopje: ‘Info woonruimten’

THUIS

Reacties zijn gesloten.