DOOR WIE?

 DSC05878

Elise (1969) eigenaar  en  oprichter van de Nieuwe Woonweg in Alkmaar runt het ‘woon pension’ sinds 1999.  Het droeg tot 2011 de naam Rent-a-Room. Tot de zomer van 2014 heeft ze dit gedaan met ondersteuning van haar voormalige Partner.  Tegenwoordig met ondersteuning van het Nieuwe (Woonweg) Team.

Start en verloop:
Er is kleinschalig gestart met kamerverhuur aan een pand in de Bergerhof.
Sinds september 1999 is het verhuisd naar Alkmaar Noord en een officieel woon-pension.
“Wonen in combinatie met extra zorg en faciliteiten”.
Elise haar arbeidsverleden ligt zowel op commercieel- als sociaal vlak. Ze heeft jarenlang in de hulpverlening gewerkt, maar ook zit het ondernemerschap haar in het bloed. Ze was voor het oprichten van de Nieuwe Woonweg vennoot van een organisatiebureau.
Inmiddels heeft Elise binnen de Nieuwe Woonweg een geweldig team om zich heen. Vele enthousiaste medewerkers die zich inzetten voor de Nieuwe Woonweg.  Ieder met zijn eigen kwaliteiten.

Elise; “Samen bieden wij bewoners middels ons concept een stuk rust en veiligheid en een prima overbrugging. Wij hebben inmiddels meer dan 275 (veelal zeer tevreden!) mensen een plek kunnen bieden. Dat maakt het werk, naast zijn veelzijdigheid, ook zeer dankbaar!”

Welkom bij de Nieuwe Woonweg!

 

 

THUIS

 

 


Verblijven in een regulier pension is als overbrugging vaak prijzig.

Bij de Nieuwe Woonweg is het verblijf gemiddeld 2.5 jaar en vergelijkbaar met de prijzen van reguliere kamerhuur.
Daarmee biedt het een uitstekende overbrugging naar een volgende woning!
Nieuwe Woonweg bestaat inmiddels uit 4 panden, waarvan 8 kamers, 16 studio’s (kamer met eigen keuken) en naast het huismeestershuis 2 volledig zelfstandige woonruimten.

Reacties zijn gesloten.